lediga jobb

LERJANS FÖRSKOLA

Personalkooperativ


Lerjan är en vackert belägen förskola mitt emellan åkrarna och havet i Galtabäck

ca 1 mil söder om Varberg. Förskolan startade 1991 som ett föräldrakooperativ och drivs idag som ett personalkooperativ med fokus på hälsofrämjande.


Lerjan har barn mellan 1-6 år uppdelade på två avdelningar med 1-4 åringar och en avdelning med 4-6 åringar. Lerjans mål grundar sig i trygghet, självkänsla och social kompetens. Där varje barn ska få utvecklas utifrån sin ålder och utvecklingsnivå. Maten lagas från grunden med bra och gärna närproducerade råvaror och vi vistas mycket ute på vår naturnära gård och underbara närmiljö.


Vi som driver Lerjan arbetar i verksamheten vilket gör att vi har full insyn och kan fatta snabba och välgrundade beslut. Vi har ett bra och utvecklande arbetsklimat där vi är öppna för dina tankar och idéer och det finns stora möjligheter för dig att vara med och påverka och utforma vår förskola.Timvikarier till Lerjans förskolaVi söker nu timvikarier som delar våra värderingar och engagemang som kan hoppa in och arbeta i barngruppen vid behov. Vi söker även vikarier som kan hoppa in och arbeta i köket när det behövs.


Vill Du vara med?

Välkommen med din ansökan. Vi ser gärna att du skickar oss information om dig och en förteckning över din utbildning, tidigare tjänstgöring och referenser via e-post eller brev.Vid frågor kontakta oss gärna:


Rektor: Jenny Broman

jenny.broman@lerjan.se 


Personalansvarig: Carina Huldén

carina.hulden@lerjan.se